lunes, 9 de febrero de 2009

Per fi ja tenim L'EcoUNIVERSITAT on podem fer cursos de sostenibilitat !!!


Feia temps que molta gent estaba esparant una iniciativa como aquesta, l'ecouniversitat ens presenta un futur en que molta gent es podrà formar per colaborar activament a tenir un mon millor i més sostenible.

El Campus per la Pau de la UOC es qui cordina l’EcoUniversitat virtual, un projecte educatiu que vol reuneix –i dona format acadèmic– idees i alternatives científiques, tecnològiques, socials, de salut, econòmiques i comercials per a encaminar la societat cap a la sostenibilitat ambiental.

L’ EcoUniversitat vol ser un espai de recerca i desenvolupament de pràctiques per a la sostenibilitat social i ambiental, de transmissió de coneixement, capacitació i aprenentatge, de suport tècnic i de construcció d’habilitats i recursos per a la implantació pràctica i immediata d’aquests sabers.

Hi han cursos de diferents temàtiques sempre pensats en la idea tenin en un futur un mon més sostenible. Esta previst que en un futur no molt llunya també s'imperteixin cursos relacionats amb les treàpies naturals

Alguns des cursos que s'imperteixen actualment:

Curs básic on-line: Ecología Urbana i Cambi Climàtico
Curs on-line: Movilitat Urbana i Sostenible
Curs on-line: Bioconstrucció i materials sostenibles

Xavier Ciurans


No hay comentarios: