miércoles, 22 de octubre de 2008

Com treure les berrugues

Les berrugues són com petits tumors causats per una infecció vírica, possiblement per això es transmeten per tot el cos i fins i tot d'unes a altra persones. Per a eliminar-les podem usar sobretot dos olis essencials: Oli de Llimona o d'Arbre de Té.

Es poden usar els dos olis de manera alterna. S'aplica unes gotetes d'oli amb un respallet o palet de fusta directament en la berruga. Jo deixo que s'assequi directament amb l'aire la pell, altres persones aconsellen que es tapin amb una tireta. Aplicar-vos-el durant diversos dies o fins i tot setmanes segons l'evolució que tingui la berruga.
Per descomptat, sempre podrem recórrer a la Figuera, el seu látex (el seu líquid blanc) crema les berrugues. Aplicar-lo directament sobre la berruga, la zona es quedarà ennegrida i caurà en uns dies. Després que desapareguin podeu aplicar-vos un poc d'oli de Germen de Blat perquè la pell es regeneri més ràpidament, també podeu incloure oli de Caléndula i Rosa mosqueta.
De manera preventiva i per a completar el tractament hem de millorar el nostre sistema immunològic. El primer pas és millorar l'alimentació, sobretot els minerals i vitamines posant l'accent en la vitamina E. Després podem incloure perles d'All, Gelea reial, Equinácea i Propóleo.

No hay comentarios: